Contact

Voor vragen over uw AeroChamber®Plus® Flow-Vu® kunt u een mail sturen naar: aerochamber@focuscare.nl of telefonisch contact opnemen via:
+31 (0) 75 612 0511

Op dit moment zijn de bewaartasjes niet beschikbaar. Wilt u zich inschrijven om nieuws over de AeroChamber®Plus® Flow-Vu® te ontvangen dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Door u te registreren ontvangt u ook onze nieuwsbrief waarin wij u graag op de hoogte houden van nieuws rondom de AeroChamber®Plus® Flow-Vu®. Hierbij valt te denken aan tips voor goed gebruik van de AeroChamber®Plus® Flow-Vu®, gezonde levensstijl en bijvoorbeeld adviezen van zorgverleners.

Via de nieuwsbrief hoort u ook wanneer de bewaartasjes weer beschikbaar zijn. De bewaartasjes zijn beschikbaar voor gebruikers van de AeroChamber®Plus® Flow-Vu® en u kunt deze via onderstaand formulier voor uzelf of uw kind eenmalig aanvragen.  Om de bewaartas thuis te ontvangen, is het verplicht om uw adresgegevens en de unieke code in te vullen. De unieke code vindt u onderop de verpakking bij het woord ‘REF’ of op de AeroChamber®Plus® Flow-Vu® zelf.

Door de aanschafdatum van uw AeroChamber®Plus® Flow-Vu® in te vullen, kunnen we een reminder sturen wanneer het tijd is om een nieuwe AeroChamber®Plus® Flow-Vu® aan te schaffen.

Contact

* verplicht

/ / ( dd / mm / yyyy )

U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven door in de nieuwsbrief op “Afmelden” te klikken. Ook kunt zich afmelden door een email te sturen naar aerochamber@focuscare.nl

Wilt u meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy, klik dan hier.

Bezoekadres en correspondentieadres

Focus Care (Netherlands) B.V.
Westzijde 416
1506 GM Zaandam
www.focuscare.nl